|
|
Lån  


 

Hvilke muligheder har du til at flytte dine ting

Flytning kan kan godt være en dyr ting, hvis man skal have et flyttefirma til det, men der er billige altanativer til flyttefirmaer.

1) Lån eller lej en trailer
Har du adgang til bil med anhængertræk, kan du mange steder leje en anhænger - f.eks. på en tankstation. Husk blot at reservere den noget tid i forvejen, så du ikke skal bruge tid på at køre rundt til alle lokalområdets tankstationer for at finde en, der er ledig. Det koster sjældent mere end et par hundrede kroner. Det kan sjældent svare sig at spare pengene og låne en trailer gratis i et byggemarked eller møbelhus. Der kan du ikke reservere på forhånd, ligesom den sædvanligvis også skal returneres samme dag.Du har måske mulighed for at låne en trailer, hvis ikke har du i hvert fald mulighed for at leje en. Alt efter hvor mange gange og hvor langt du skal køre, så kan det være en billig løsning. Hvis du skal køre langt mange gange, så kan det dog hurtigt blive dyrt i tid og benzin.

2) Lej en kassevogn
Hvis traileren er for lille, så har man også mulighed for at leje en kassevogn og så få vennerne til at hjælpe med at flytte tingene.

Her gælder det om at se sig godt for. For der er store prisforskelle, både hvad angår selve lejeprisen og prisen for de kørte kilometer.

Det koster normalt under 1000 kr. at leje sådan en, og så skal man også lige betale pizza og vand til sine medhjælpere.

3) Flyttefirma
At få et flyttefirma til at hjælpe med opgaven er selvfølgelig det dyreste, men også det nemmeste. Hvis tid er penge, så kan det også ende med at blive en billig løsning.
Information på sider:

Flyttefirma - Du er her: Flyttefirma - Flyttefirma -