|
|
Lån  


 
Forberedelser når du skal flytte
Først og fremmest skal du rydde grundigt op i dine ejendele, for der er ingen grund til at flytte med noget, du i virkeligheden burde have foræret væk eller smidt ud.

Lav derefter en "køreplan", hvor du skitserer, hvordan du rent praktisk transporterer dit indbo til din nye adresse. Find ud af hvilke ting der skal i hvilke rum der hvor du flytter hen. Så kan du pakke tingene i flyttekasser, som passer til de rum de skal ind i. Det gør det meget nemmere at pakke ud.

Husk navnlig at tage højde for, om du har eller kan låne en egnet (last)bil eller trailer, samt hvor mange hjælpende hænder der realistisk er brug for og til rådighed - navnlig af dem, der faktisk kan bære noget.

Du må hellere"booke" en mand (m/k) for meget end en for lidt. Det hele tager gerne mere tid en man regner med, så det er godt at være mange.

Du kan evt. anskaffe nogle flyttekasser, og begynde at pakke, så det ikke er pakningen der bliver flaskehalsen, når flyttedagen kommer.

Kategorier på sider:

Opmagasinering Hvilke muligheder har du til at flytte dine ting Forsikring ved flytning Flytning Forberedelser nr du skal flytte Klagemuligheder nr du bruger flyttefirma Gode rd om pakning Tilbud fra flyttefirma Gode rd om flytning Hvad skal du bruge Huskeliste ved flytning Flytning til udlandet


 Du er her: Flyttefirma - Netannoncer Flyttefirma -